Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

GALERIE FOTO: DEEP SERV a adus Vrancea pe podium


Compania DEEP SERV a adus Vrancea pe podium în Topul Național al Firmelor Private din România. La JW Marriott Bucharest Grand Hotel a avut loc, la finele lunii trecute, cea de-a XXIII-a ediție a „Topului Național al Firmelor Private din România – TOP 2014”, cel mai amplu eveniment anual dedicat mediului de afaceri din România. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), în parteneriat cu Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri și „Oameni și Companii”. Acțiunea a asigurat recunoașterea meritelor întreprinzatorilor și promovarea celor mai performante companii.
    În cadrul evenimentului au fost premiate societățile comerciale situate pe primele 3 locuri în: Clasamentele Generale la nivel național, pe categorii: microîntreprinderi, întreprinderi mici, mijlocii și mari, Clasamentul Național pe domenii de activitate – cod CAEN (microîntreprinderi, întreprinderi mici, mijlocii și mari) fiind acordate și Premii pentru Excelență în Afaceri. Premierea s-a făcut pe baza următoarelor criterii: performanță globala, productivitate, cifră de afaceri și profit brut.

Compania DEEP SERV a adus județul Vrancea pe podium.
Locul III – Clasamentul național pe domenii de activitate (8121 – „Activități generale de curățenie a clădirilor”), după performanța globală la categoria întreprinderi mari
Locul III – Clasamentul național pe domenii de activitate (8121 – „Activități generale de curățenie a clădirilor”), după productivitate la categoria întreprinderi mari

    Marian Spînu, patronul companiei DEEP SERV, a declarat: „Aceste premii reprezintă doar o confirmare a celor peste 15 ani de activitate, muncă, perseverență și, cel mai important, evoluție și perfecționare continuă. Mi-a plăcut întotdeauna să depășesc granițele și să ridic mereu standardele. Sunt mândru că sunt vrâncean și m-am simțit foarte bine atunci când s-a vorbit despre Vrancea la nivel național. Mulțumesc, pe această cale, fiecărui angajat DEEP SERV, de la top management, până la ultimul operator de curățenie, tuturor partenerilor, furnizorilor și  colaboratorilor, pentru încrederea pe care ne-au acordat-o și ne-o acordă în continuare; fără aportul tuturor compania DEEP SERV nu ar fi ajuns pe podium.”
    La festivitatea de premiere au participat membri ai guvernului, Cosmin Marinescu, consilier prezidențial, prof. univ.dr. Robert Aurelian Sova, președinte CECCAR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?