Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Șase ani de PUȘCĂRIE pentru un tânăr care și-a VIOLAT SORA


Tânărul din Bordești, care și-a violat sora, a fost condamnat la închisoare. El a  primit o pedeapsă de 6 ani pentru viol, la care s-au adăugat 593 de zile rămase neexecutate dintr-o condamnare anterioară. „(…) condamnă pe inculpatul Mitică Laurențiu Cornel, la pedeapsa de 6 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de viol (…) revocă liberarea condiționată pentru restul de 593 zile rămas neexecutat din pedeapsa de 5 ani închisoare aplicată prin sentința penală nr. 184/17.10.2011 a Tribunalului Vrancea, rămasă definitivă prin neapelare, pedeapsă pe care, în baza art.43 alin.1 C.p. o cumulează artimetic cu cea aplicată în prezenta cauză, urmând ca inculpatul Mitică Laurențiu Cornel să execute în total pedeapsa de 6 ani și 593 zile închisoare în regim de detenție și 2 ani pedeapsa complementară. (…). După rămânerea definitivă a prezentei hotărâri se va emite mandatul de executare a pedepsei aplicate. Ia act că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în cauză. În baza art. 274 alin. 1 C.p.p. obligă inculpatul la plata sumei de 300 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. (…). Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare pentru procuror, persoana vătămată și inculpat. Pronunțată în sedință publică, astăzi, 3 noiembrie 2015”, se arată în decizia Judecătoriei Focșani. 
    Bărbatul a fost trimis în judecată în vara acestui an după ce și-a violat sora de două ori, în aceeași noapte. S-a întâmplat în seara zilei de 2 martie. Băut fiind, în jurul orei 23.00, tânărul și-a dus sora într-o râpă, a amenințat-o, a lovit-o cu palmele, după care a violat-o. La scurt timp, Laurențiu Cornel M. și-a violat din nou sora, dar nu în același loc, ci la câțiva metri depărtare. Partea vătămată a încercat să scape de el, dar nu a reușit, iar pe corp au fost găsite urme de violență, ea având nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale.
    Tânărul nu este la prima abatere. A mai primit o pedeapsă de 5 ani de închisoare în anul 2011, pentru tentativă la omor calificat. El a și executat o bună parte din pedeapsă, fiind liberat condiționat pe data de 17 octombrie 2014. A stat potolit câteva luni, după care s-a apucat din nou de făcut rele, de această dată victimă fiind chiar sora sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?