Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Bărbat de 74 de ani, lăsat fără bani de unul de 77 de ani


Trei persoane sunt cercetate de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Faptele au fost comise la Păulești, Ciorăști și Ruginești, în toate cele trei cazuri principalii suspecți fiind identificați.
    Astfel, vinerea trecută, un bărbat din Păulești a sesizat poliția despre faptul că, în urmă cu aproximativ o săptămână, i s-a furat de pe islaz un câine ciobănesc. „În cursul zilei de 12.06.2015, polițiștii din Păulești au fost sesizați de către G. Culiță, de 51 ani, din com. Păulești, cu privire la faptul că în ziua de 05.06.2015, U. Ionel de 49 ani, din com. Tulnici, i-a sustras de pe islaz un câine ciobănesc. În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând să se continue cercetările pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei”, se arată într-o informare a IPJ Vrancea.
    În aceeași zi, în jurul prânzului, un bărbat din județul Buzău, care se afla la Ciorăști, a sesizat poliția cu privire la faptul că i-a dispărut o sumă de bani din mașină. Autoturismul era staționat în incinta pieței din localitate, atunci când un bătrân de 77 de ani a intrat în interior și i-a luat suma de 500 lei. „La data de 12.06.2015, în jurul prânzului, polițiștii din Ciorăști au fost sesizați de M. Marin, de 74 ani, din com. Puiești, jud. Buzău, despre faptul că în timp ce se afla în piața din com. Ciorăști, A. Constantin, de 77 ani, din localitate, i-a sustras din autoturismul staționat în incinta pieței, suma de 500 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând ca cercetările să fie continuate pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei”, se mai arată în aceeași informare.
    O altă faptă de furt a fost comisă la Ruginești. Un bărbat de 38 de ani l-a surprins pe vecinul său în timp ce-i fura un sac cu îngrășământ chimic, respectiv uree. Când s-a uitat la bine, omul a constatat că-i mai lipsesc și alți saci, în total 10. „La data de 12.06.2015, orele 21.30, polițiștii din Ruginești au fost sesizați de P. Cristinel, de 38 ani, din com. Ruginești, despre faptul că l-a surprins pe vecinul său T. Silviu, de 34 ani, din aceeași localitate, în timp ce sustrăgea un sac cu îngrășământ chimic (uree), dintr-o anexă a gospodăriei, cu intenția de a-l vinde. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a stabilit ca până în prezent, în mai multe rânduri, T. Silviu a sustras circa 10 saci cu uree de la partea vătămată, prejudiciul fiind de 1.500 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal”, au mai precizat polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?