Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Magazin și casă arse din cauza neglijenței unui bărbat


Un bărbat din comuna Gologanu, care în vara acestui an a lăsat nesupravegheat focul, pe care l-a făcut în soba din curte, luând foc atât casa sa, cât și magazinul vecinului, a fost trimis în judecată. Stan E., de 54 de ani, va fi judecat pentru distrugere din culpă, dosarul fiind deja înregistrat pe rolul Judecătoriei Focșani.
    Conform rechizitoriului, la data de 9 iulie, bărbatul, care era băut, a făcut focul la o sobă din curte, după care a plecat de acasă, lăsând focul nesupravegheat. I-a luat foc casa, apoi flăcările s-au extins și la magazinul vecinului. Pe lângă faptul că au ars cele două imobile, a ars și toată marfa din magazin.
    Potrivit informațiilor primite atunci de la pompieri, intervenția a durat mai bine de două ore și jumătate, fiind extrem de dificilă. Asta deoarece cele două construcții erau făcute din materiale combustibile, iar în incinta magazinului era depozitate materiale care s-au aprins ușor. În imediata apropiere a magazinului erau amplasate aproximativ 20 de butelii, care au fost îndepărtate până la sosirea forțelor de intervenție profesioniste de reprezentanții SVSU și cetățeni, altfel s-ar fi putut produce o adevărată tragedie. 
În urma incendiului au ars în totalitate acoperișurile, pereții, tavanele, bunuri de mobilier, obiecte electrocasnice, produse alimentare, chimice, textile și aparatură specifică din interiorul magazinului. În urma verificărilor efectuate atunci, s-a constatat că, cel mai probabil, evenimentul s-a produs din cauza unui sistem de încălzire ori preparat hrană amplasat necorespunzător față de materiale combustibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?