Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Copaci vrea iarăși șefia CAS. Spune că îl recomandă experiența profesională


Mihai Copaci, actualul președinte-director al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Vrancea, va participa la concursul organizat de conducerea CNAS pentru șefia instituției. Copaci ne-a declarat că va participa la concurs pentru că are experiența necesară în domeniu. „Având în vedere că modificarea indicatorilor de management propun activități cu care la nivelul CAS Vrancea se lucrează, mă refer la implementarea cardului național de sănătate și alte activități în sistemul sanitar, consider că experiența profesională și cunoștințele acumulate în domeniu mă recomandă să particip la concurs. Îmi voi depune dosarul de înscriere săptămâna viitoare și cred că planul meu de management va avea cea mai bună apreciere”, este de părere acesta.
Reamintim că CNAS organizează concurs pentru funcțiile de președinte-director general al CAS-urilor din Vrancea, Galați și Brăila. Concursul va avea loc pe 9 noiembrie, iar cei interesați își pot depune dosarele de înscriere până pe 29 octombrie. Pe 2 noiembrie vor fi afișate rezultatele selecției dosarelor de concurs, iar contestațiile se pot depune până pe 3 noiembrie.
Potrivit publicației de concurs, prima probă, cea scrisă, va avea loc pe 9 noiembrie, iar interviul și susținerea proiectului de management vor avea loc la patru zile de la susținerea probei scrise. În prezent, el se judecă în instanță cu CNAS. El a contestat decizia de demitere din funcția de șef al CAS Vrancea, demitere care s-a produs în luna iulie. La Curtea de Apel Galați a obținut suspendarea aplicării actului până la soluționarea dosarului pe fond. Cum cei de la CNAS au formulat recurs, cauza a ajuns pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție.
Mihai Copaci a fost demis în urma unui control efectuat la începutul acestui an, la o clinică de imagistică și radiologie medicală din Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?