Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Și-a găsit mama spânzurată în copacul din spatele casei


O tânără din comuna Boghești și-a găsit mama spânzurată într-un copac din spatele casei. S-a întâmplat luni, puțin după ora 13.00. Când și-a văzut mama fără suflare, fata a cerut imediat ajutor, dar nu s-a mai putut face nimic pentru victimă, ea fiind deja decedată.
    Potrivit informațiilor primite de la anchetatori, femeia care și-a pus capăt zilelor suferea de depresie, fiind și internată de curând la spital. Înainte de a-și pune capăt zilelor, ea s-a aflat sub tratament, dar pastilele nu au reușit să o scape de suferință.
    Polițiștii spun că la examinarea sumară a cadavrului nu au fost observate alte urme de violență, cu excepția celor provocate de ștreang. Cu toate acestea, trupul neînsuflețit al femeii, de 45 de ani, a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie. „La data de 5 octombrie a.c., ora 13.10, o femeie din comuna Boghești a sesizat faptul că a găsit-o pe mama ei, în vârstă de 45 ani, spânzurată cu o funie de creanga unui copac din spatele casei. Cadavrul a fost depus la S.M.L. Vrancea, în vederea efectuării necropsiei”, au transmis polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?