Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Un șofer băut a distrus un ceas stradal, apoi a fugit de la locul faptei


Un tânăr, din comuna Å¢ifești, a distrus ceasul ornamental amplasat pe strada Nicolae Titulescu din Panciu, după care s-a făcut nevăzut. S-a întâmplat duminică dimineață, în jurul orei 5.00. Potrivit polițiștilor, Ionel George Å¢. a pierdut controlul mașinii cu care se deplasa, un VW Touareg de culoare albă, și s-a oprit cu aceasta în stâlpul care susținea ceasul. După eveniment, tânărul nu a anunțat poliția, ci a plecat de la fața locului.
    În momentul în care au aflat de incident, polițiștii pănceni au început verificările și au stabilit că cel care a distrus ceasul, a cărui valoare este de aproximativ 15 mii lei, este tânărul din Å¢ifești. În momentul în care l-au testat cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,48 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. La audieri, el a explicat că ar fi scăpat telefonul din mână, s-a aplecat după el, moment în care a pierdut controlul direcției de mers și s-a oprit cu mașina în ceasul amplasat pe un suport din fier.
    Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, subcomisar Bogdan Toader, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și conducere sub influența băuturilor alcoolice. „La data de 27 decembrie a.c., ora 05.00, pe str. Nicolae Titulescu din orașul Panciu, Å¢. Ionuț George, de 22 ani, din comuna Å¢ifești, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenției și al consumului de alcool, a pierdut controlul direcției și a distrus un ceas ornamental de pe marginea drumului. Acesta a fost depistat la domiciliu, iar în urma testării cu aparatul alcooltest rezultatul a fost de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a transmis subcomisar Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?