Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Două unități medicale din Vrancea fac angajări


Două unități medicale din Vrancea fac angajări. Este vorba de Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni și Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea.
Spitalul de Psihiatrie Cronici Dumbrăveni organizează concurs pentru ocuparea funcției contractuale vacante de conducere, pe perioadă nedeterminată, de șef birou managementul calității serviciilor medicale – economist 1 A. Candidații vor depune dosarele de participare la concurs până pe 19 octombrie, la sediul Spitalului de Psihiatrie, iar concursul va conține trei probe: scrisă, practică și interviu, și va avea loc pe 26 octombrie. Pentru participarea la concurs candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții: – Diplomă de licență în științe economice; Vechime în specialitate minim 6 ani și 6 luni; – Diplomă de bacalaureat. Relații suplimentare la sediul spitalului sau la numărul de telefon 0237.254.877. 
SAJ Vrancea a scos la concurs două posturi de șofer autosanitară, pentru Stația Centrală de la Focșani. Relații suplimentare se pot obține de la avizierul unității sau la numărul de telefon 0237.238.840. 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?