Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

‘The Audition’, al lui Martin Scorsese, nu va mai face parte din programul Festivalului de film de la Veneția


Filmul ‘The Audition’, în regia celebrului Martin Scorsese în care acesta joacă alături de Robert De Niro, Leonardo DiCaprio și Brad Pitt, nu va mai fi proiectat în cadrul Festivalului internațional de film de la Veneția, au anunțat sâmbătă organizatorii celui mai vechi festival de film, scrie UPI.com. ‘Am fost informați de echipa de producție a filmului că pelicula nu va mai putea fi definitivată la timp din cauza unor probleme tehnice de producție drept pentru care nu va mai face parte din programul festivalului’, au anunțat sâmbătă organizatorii festivalului.
Potrivit Hollywood Reporter, un reprezentat al echipei de producție a filmului a declarat publicației amintite că încă se lucrează la definitivarea peliculei și nu va fi gata pentru a fi inclusă în programul festivalului de la Veneția. Filmul, având un buget impresionant de aproximativ 70 de milioane de dolari, are la bază un scenariu semnat de Terence Winter, scenaristul filmului The Sopranos, și a suscitat numeroase critici când a fost anunțat inițial că are ca obiectiv promovarea unui lanț de casinouri și resorturi de lux, care ulterior însă nu au mai fost incluse în film. Page Six a relatat anterior că fiecare dintre actorii De Niro, DiCaprio, Brad Pitt și Scorsese ar fi încasat câte 13 milioane de dolari pentru cele două zile de filmări, atrăgând critici din partea unor oameni din industrie.
‘Mean Streets’, ‘Raging Bull’, ‘Taxi Driver’ și ‘Goodfellas’ sunt câteva dintre filmele la care regizorul Martin Scorsese a lucrat cu actorul Robert De Niro. Scorsese a colaborat cu DiCaprio la pelicule precum ‘The Wolf of Wall Street’, ‘Shutter Island’, ‘The Departed’, ‘The Aviator’sau ‘Gangs of New York’. ‘The Departed’ i-a dus lui Scorsese Oscarul pentru cel mai bun regizor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?