Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 27 august a.c., ora 07.00, polițiștii din Răstoaca au depistat pe DN 23, un bărbat de 37 ani, din municipiul Galați, care în timp ce conducea un autoturism a efectuat o manevră de depășire, în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”. În urma verificărilor efectuate, s-a mai stabilit faptul că bărbatul avea permisul de conducere reținut. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 august a.c., ora 16.30, polițiștii din Slobozia Bradului l-au depistat pe S. Iosif, de 17 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Mandat executat de polițiști

    La data de 27 august a.c., ora 09.30, polițiștii focșăneni l-au depistat pe S. Bogdan, de 29 ani, din localitate, și au stabilit faptul că acesta este urmărit internațional pentru săvârșirea a trei infracțiuni (distrugere, violare de domiciliu și amenințare) în anul 2011. Acesta a fost condus la Penitenciarul Focșani în vederea încarcerării și executării pedepsei de 3 ani.

Deces cercetat de polițiști

    La data de 27 august a.c., ora 16.01, polițiștii adjudeni au fost sesizați despre faptul că de câteva zile L. Mihai, de 70 ani, nu a mai fost văzut, iar din apartament se simte un miros puternic de putrefacție. Cu ajutorul lucrătorilor din cadrul ISU Adjud s-a intrat în imobil, bărbatul fiind găsit decedat în dormitorul locuinței. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență și a fost transportat la SML în vederea efectuării necropsiei.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?