Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Proiecte importante pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Focşani


Consiliului Local al Municipiului Focșani se reunește azi în ședință ordinară, având pe ordinea de zi 22 de proiecte de hotărâre, marea majoritate inițiate de viceprimarul Gabriel Necula. Plenul Consiliului Local va dezbate proiectele privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții „Amplasare locuri de joacă pentru copii în Cartier Sud – amplasament PIDU” municipiul Focșani, a celor pentru obiectivul de investiții „Deviere conducte rețele termice din str. Căpitan Crețu Florin aferente Punctului Termic 69” municipiul Focșani, pentru obiectivul de investiții „Reabilitare Monument Fântâna lui Cuza” municipiul Focșani, pentru obiectivul de investiții „Amenajare scuar Colegiul Național Al. I. Cuza – Parchetul Județului Vrancea, str. Cuza Vodă nr. 4, municipiul Focșani”.
    Plenul Consiliului Local Focșani va dezbate azi și proiectul de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului general al municipiului Focșani pe anul 2015.
    Plenul Consiliului Local ar putea aproba azi Aplicația de Finanțare pentru implementarea proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Focșani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterea eficienței energetice – Etapa II” și a  documentelor suport după cum urmează: Studiu de fezabilitate, Analiza Cost-Beneficiu, Analiza Instituțională, Strategia de Achiziții. Tot pentru aceeași perioadă va fi discutat și proiectul de hotărâre privind realizarea pe termen mediu a unei politici tarifare referitoare la prețul de referință al energiei termice pentru populație necesară implementării proiectului „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Focșani pentru perioada 2009-2028 în scopul conformării la legislația de mediu și creșterea eficienței energetice – Etapa II” finanțat din Fondul de Coeziune în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu 2007-2013, Axa Prioritară 3.
    Tot în cadrul ședinței de azi va fi dezbătut și proiectul de hotărâre privind aprobarea Acordurilor colective și Contractelor colective de muncă pentru anul 2015-2016 pentru funcționarii publici și personalul contractual din cadrul aparatului de specialitate al Primarului municipiului Focșani, aparatul permanent de lucru al Consiliului local al municipiului Focșani și din cadrul Instituțiilor publice locale aflate în subordinea Consiliului local al municipiului Focșani. Acest proiect este inițiat de un număr de 16 consilieri locali. Pe ordinea de zi se află și proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a sistemului de parcare din municipiul Focșani.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?