Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Proprietar de stână din Golești, bătut de cioban


Un tânăr de 26 de ani, din comuna Sihlea, va fi judecat de magistrații Judecătoriei Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Victima este chiar patronul său, respectiv proprietarul stânei la care lucra.
    Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, Cătălin Georgian Èš. a comis fapta la data de 11 octombrie anul trecut, în timp ce se afla la stâna situată în extravilanul comunei Golești. Èšinta nu a fost patronul, ci un alt cioban, cu care inculpatul s-a luat la ceartă. Văzând că spiritele s-au încins, baciul a intervenit pentru a aplana conflictul, dar a fost lovit de tânăr cu un băț  peste picioare. I-a provocat baciului leziuni la glezna și gamba stângă, acest având nevoie de 12-14 zile de îngrijiri medicale. Pe lângă faptul că l-a lovit, tânărul și-a mai și amenințat patronul cu moartea. Audiat fiind, el a recunoscut comiterea faptei. Partea vătămată se constituie parte civilă în dosar cu suma de 15 mii lei.
    Pentru aceeași infracțiune, procurorii l-au trimis în judecată și pe Dorel D., de 62 de ani, din comuna Poiana Cristei. În data de 20 februarie a.c., el a lovit un bărbat cu o coadă de topor peste corp și membrele inferioare, victima având nevoie de 45-50 de zile de îngrijiri medicale. Din verificări a rezultat că în seara zilei de 20 februarie, victima a plecat de acasă cu intenția de a ajunge la locuința fratelui său. Pe drum, s-a oprit la casa unei cunoștiințe, unde locuia fără forme legale și inculpatul, și a început să strige. În acel moment a ieșit inculpatul și a lovit victima cu o coadă de topor, aparent fără niciun motiv. Victima a fost găsită pe stradă, într-o baltă de sânge, moment în care s-a și sunat la 112.
    La audieri, inculpatul nu a negat comiterea faptei, dar a spus că victima, care era băută, a intrat în curtea casei și a intenționat să-l lovească.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?