Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Colonelul Băjănaru, de la ISU, s-a pensionat după 35 de ani de carieră militară


Șeful Serviciului Protecție, Pregătire și Educație Preventivă a Populației din cadrul ISU Vrancea, colonel Ninel Băjănaru, s-a pensionat, după 35 de ani de carieră militară. Cu ocazia trecerii în rezervă, la sediul ISU Vrancea a fost organizată o festivitate, ieri, care l-a emoționat pe colonel. El a primit cadou o pălărie și o umbrelă în formă de baston. „Festivitatea a fost emoționantă și, așa cum se obișnuiște, am primit și cadouri. Mi s-a oferit o plachetă din partea unității, pălăria, dar și o umbrelă în formă de baston. Va fi greu o vreme, dar în continuare voi fi o persoană activă. Mă voi odihni o perioadă, după care mă voi gândi ce vreau să fac, pentru că am mai multe oportunități”, ne-a spus colonelul Băjănaru.
    Colonelul Băjănaru a condus Serviciul Protecție, Pregătire și Educație Preventivă a Populației din cadrul ISU Vrancea din anul 2008 și până în prezent, iar în perioada 2009-2010 a fost, în paralel, și adjunct al inspectorului șef, cu împuternicire.
    Colonelul nu a plecat din unitate până când nu le-a recomandat mai tinerilor săi colegi să pună în aplicare doar lucrurile pozitive pe care le-au văzut el, spunându-le totodată că „șefia” se fură și că nu scrie nicăieri despre ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?