Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Și-a VIOLAT fosta prietenă, apoi a ADORMIT în patul ei


Un tânăr de 26 de ani a fost reținut de oamenii legii de la Poliția municipiului Focșani, ieri după-amiază, sub acuzația de viol. Victima lui Gheorghe I. este o fostă  prietenă de-a sa, după cum ne-au spus oamenii legii, în casa căreia a intrat ieri dimineață, până să se lumineze, pe geam. Potrivit informațiilor primite de la anchetatori, fata locuiește la etajul al III-lea într-un bloc din Focșani, dar înălțimea nu l-a împiedicat pe bărbat să se cațere, numai el știe cum, până la geamul tinerei, reușind astfel să intre în casă.
    Sub amenințarea unui cuțit, ori a unei șurubelnițe, după cum a declarat victima,  în vârstă de 27 de ani, fostul prieten a violat-o. După ce s-a consumat fapta, bărbatul nu a plecat din imobil. Obosit fiind, în scurt timp el a adormit în patul fetei. Imediat ce l-a furat somnul, victima a plecat din casă și și-a anunțat părinții, un membru al familiei sesizând poliția.
    Imediat ce s-a primit apelul prin 112, polițiștii de la Poliția municipiului Focșani, împreună cu tatăl fetei, au mers în imobil și l-au găsit acolo pe tânăr. L-au trezit din somn și l-au dus direct la sediul poliției pentru a fi audiat. După ce s-au făcut toate verificările necesare și s-a stabilit că fapta s-a consumat, fata fiind examinată de un medic legist, care a confirmat raportul sexual, polițiștii focșăneni au emis pe numele tânărului ordonanță de reținere, urmând ca astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. 
    La audieri, tânărul a recunoscut că a intrat în casa fetei pe geam, că s-a culcat cu ea, dar a susținut că nu a obligat-o. În plus, a recunoscut și faptul că a avut o șurubelniță, dar nu pentru a o amenința pe fată, ci ar fi luat-o din balcon ca să poată deschide ușa. Cert este că lângă pat, anchetatorii au găsit atât un cuțit, cât și o șurubelniță.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?