Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

ÎPS Ciprian vine duminică la Slobozia Ciorăşti şi luni la Focşani


    Înalt PreaSfinția Sa Ciprian, Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei, vine duminică, în Vrancea, la Slobozia Ciorăști, unde, începând cu ora 08.00, va avea loc sfințirea bisericii și a căminului de bătrâni din curtea acesteia, ctitorite de părintele Åžtefan Argatu. „Pe drumul ce duce de la șoseaua națională E85, spre comuna Slobozia-Ciorăști, la aproape 3 kilometri de sat, se poate zări o frumoasă bisericuță de lemn construită în stil maramureșean. Înconjurată de flori și brăduți, bisericuța veghează asupra căminului de bătrâni aflat în imediata vecinătate. Existența acestora se datorează dragostei și muncii depuse de părintele Åžtefan Argatu și constituie parte a unui proiect ce cuprinde și un asamblu monahal”, se arată pe pagina de facebook dedicată așezământului.
    ÎPS Ciprian va veni și luni în Vrancea, de data aceasta la Focșani, pentru a participa la hramul Capelei „Sf. Pantelimon”, unde slujește părintele Ion Gherman, de la Spitalul Județean de Urgență Focșani.
    În ambele cazuri, jandarmii vrânceni vor asigura măsuri de ordine publică.De asemenea, în week-end, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică în comuna Paltin, la „Festivalul concurs al ansamblurilor folclorice tradiționale – Pe plaiul Tojanului”, ediția a 48 – a. Festivalul se va desfășura pe platoul Tojanului din localitate. „Vă asigurăm că jandarmeria își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii”, au transmis reprezentanții IJJ Vrancea.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?