Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Pot rezolva clarvăzătoarele ce nu reuşesc autorităţile în cazul comisarului-şef Tomiţă Lazăr? Ce spun două dintre ele



    Două clarvăzătoare din Vrancea ne-au spus când cred ele că va fi găsit comisarul-șef Tomiță Lazăr. „Acest om era un profesionist pregătit pentru orice. Vă spun sigur și se va confirma că nu a murit înecat. El a murit din cauza unui infarct. Astăzi până la ora 19.00 va fi găsit. Acum este în apă, dar va fi găsit și scos la suprafață. Familia acestuia este terminată. Vai de ele săracele!”, ne-a spus prezicătoarea Ana Sidonia (FOTO) de la Panciu.
    O altă prezicătoare dintr-o comună vrânceană spune că trupul comisarului-șef va fi găsit de un bărbat cu mustață, în locul unde cu mai mulți ani în urmă a murit un băiat. „Omul a făcut infarct și a murit. Va fi găsit peste trei puncte. Pot fi trei ore, pot fi trei zile, nu sunt eu Dumnezeu să prezic. Va fi găsit de un bărbat cu mustață. Acum acest comisar este încurcat în apă cu niște rădăcini, niște crengi, ceva ierburi la mijoc care îl țin acolo. Locul unde se află acum este undeva mai la vale de locul în care a intrat în apă, dar nu foarte departe. Pot să vă spun că va fi găsit în locul unde cu mulți ani în urmă a murit un băiat cu vârsta de până în 15 ani. Acolo va fi găsit. Fata lui este terminată, abia se mai poate ține pe picioare. Este traumatizată. Trebuie să meargă la doctor. Soția bărbabtului nu mai știe pe unde merge de durere. Vă mai spun că bărbatul care a murit are ceva la piciorul, la genunchiul drept. Nu știu exact ce, dar așa văd eu aici”, ne-a spus o altă prezicătoare. În iunie 2007, trupul neînsuflețit al lui Florin Grosu, un băiețel de 9 ani înecat în Siret, la Suraia, a fost descoperit de un pescar gălățean. Cadavrul a fost purtat de curenții apei pe o distanță de cîțiva zeci de kilometri, pînă pe raza comunei Ivești, din județul Galați.
    Deși prezicătoarele reprezintă un subiect controversat în țara noastră, opinia publică fiind împărțită între cei care cred în ceea ce spun acestea și cei care le iau în râs, în alte țări, oameni cu abilități care depășesc limitele rațiunii sunt chemați de autorități la astfel de acțiuni.
   

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?