Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

VIDEO şi GALERIE FOTO: OFIŢER de armată de 26 de ani, MORT după ce a intrat cu motocicleta în roata unui tractor


Un tânăr de 26 de ani, ofițer în armată, a murit într-un accident rutier, care s-a produs aseară, pe drumul european E 85, între Focșani și Garoafa. Andrei Vasile L., locotenent la o unitate militară din Târgu Mureș, se deplasa cu o motocicletă dinspre Focșani către Garoafa, în momentul în care a intrat în roata din stânga spate a unui tractor ce tracta două remorci. În momentul accidentului, tractoristul, Alexandru B., de 59 de ani, efectua manevra de viraj la stânga, cu intenția de a ajunge pe un câmp. Potrivit informațiilor primite de la anchetatori, tractoristul nu ar fi avut voie să facă virajul în acel loc întrucât calea de acces către câmp era mai în urmă, după Focșani.

    În urma impactului, motocicleta s-a făcut praf, iar tânărul care o conducea, un locotenent originar din Rădăuți, județul Suceava, a fost grav rănit. El a fost preluat de un echipaj medical de la locul accidentului și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Focșani. A murit la scurt timp după ce a ajuns la spital, din cauza leziunilor foarte grave suferite.
    Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au ajuns și ei la locul tragediei și au efectuat primele verificări pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier. „Din primele cercetări a rezultat că un motocilcist în vârstă de 26 de ani, din județul Suceava, în timp ce se deplasa cu o motocicletă marca Suzuki dinspre Focșani către Garoafa, a intrat în coliziune cu roata stânga spate a unui tractor ce tracta două remorci și al cărui conducător efectua virajul la stânga. În urma impactului, a rezultat decesul motociclistului. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier”, ne-a declarat comisarul șef Adrian Huzum de la Serviciul Rutier Vrancea.

    Urmează ca motocicleta să fie supusă unei expertize pentru a se stabili cu ce viteză rula la momentul accidentului, dar și ca polițiștii să discute cu martorii pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul și cine este vinovat, în urma primelor verificări situația nefiind foarte clară asupra vinovăției.
    Au fost persoane care au susținut că motociclistul ar fi ieșit din coloana de mașini cu intenția de a depăși tractorul, acest lucru urmând să se stabilească pe parcursul anchetei.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?