Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Polițistul Vîrlan rămâne după gratii. Decizia este definitivă


Polițistul Marius Maricel Vîrlan, care a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție, rămâne după gratii, deși pe 11 iunie a fost plasat în arest la domiciliu. Procurorii DNA au făcut contestație împotriva deciziei magistraților Tribunalului Vrancea, prin care Vîrlan a fost plasat în arest la domiciliu, contestația fiind admisă de judecătorii Curții de Apel Galați. De asemenea, judecătorii gălățeni au respins cererea polițistului, care ar fi vrut să fie pus sub control judiciar.
    „Admite contestația formulată de Parchetul de pe lângă Î.C.C.J.- D.N.A.-Serviciul Teritorial Galați împotriva încheierii de ședință din 11.06.2015 pronunțată de Tribunalul Vrancea (…). Desființează încheierea de ședință contestată și în rejudecare: (…) constată ca fiind legală și temeinică măsura arestării preventive a inculpatului Vîrlan Marius Maricel și o menține. Măsura dispusă va fi comunicată locului de deținere a inculpatului. Respinge cererea formulată de inculpat privind înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a controlului judiciar. Respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul Vîrlan Marius Maricel împotriva încheierii de ședință din 11.06.2015 pronunțată de Tribunalul Vrancea (…) obligă pe inculpatul Vîrlan Marius Maricel la plata sumei de 80 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă Pronunțată în ședință publică, azi, 22.06.2015”, se arată în soluția instanței gălățene. 
     Polițistul a fost trimis în judecată în luna februarie de procurorii DNA – Serviciul Teritorial Galați, care l-au acuzat de comiterea a 8 infracțiuni de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, câte 2 infracțiuni de fals intelectual și uz de fals, luare de mită, favorizarea infractorului și înșelăciune.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?