Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

VIDEO: Mândrilă A DAT-O AFARĂ pe funcţionara care i-a greşit raportul


Funcționara din cadrul Serviciului Ruons al Spitalului Județean de Urgență Focșani, care a introdus eronat indicatorii de performanță în raportul de evaluare a managerului Constantin Mândrilă, a fost schimbată din funcție. Potrivit unor surse oficiale, funcționara, care ocupa un post de conducere în cadrul Serviciului RUONS – Resurse Umane, a fost schimbată din funcție cu o altă funcționară din cadrul serviciului. Pe de altă parte, managerul Spitalului Județean, Constantin Mândrilă, a declarat că astăzi va afla rezultatul contestației depuse la Ministerul Sănătății. „Omul din greșeli învață, m-am trezit la Ministerul Sănătății cu unele cifre, care, de fapt, nu erau reale despre ceea ce are spitalul ca și calificativ, iar greșeala a fost undeva la niște indicatori asumați, pentru că sunt indicatori reali pe care nu îi contestă nimeni, sunt în datele statistice pe care le declară spitalul lună de lună, iar la coloana indicatori asumați, un funcționar a greșit și mi-a pus cifre mult mai mici decât cele reale. Eu am făcut contestație, voi vedea, cel târziu mâine (astăzi – n.r.),  care va fi situația mea. Am observat că mai sunt colegi în țară, care au aceleași situații. Eu, în acest moment, sunt director plin, până când voi vedea că va veni o hârtie oficială de la minister, sunt încă director plin. Doamnele care au greșit sunt de ceva timp în spital, au mai făcut asemenea lucruri, asemenea calificative s-au mai completat. Repet, se poate întâmpla, o luăm ca atare”, a declarat managerul Spitalului Județean Focșani.

    Constantin Mândrilă nu a promovat evaluarea făcută săptămâna trecută de Ministerul Sănătății. Conform unor surse, el ar fi obținut sub punctajul minim de promovare, pentru că nu ar fi îndeplinit toți indicatorii de performanță. Mândrilă ne-a spus însă că este vorba despre eroarea unor funcționari din cadrul Spitalului Județean.
    Reprezentanții Biroului de Presă al Ministerului Sănătății ne-au precizat că în momentul în care se va încheia evaluarea tuturor managerilor de spitale, se va emite un raport cu rezultatele evaluării, iar până atunci, cei nemulțumiți pot depune contestație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?