Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

ULTIMA ORĂ! Mamă şi fiu accidentaţi PE TRECEREA DE LA ANL de un şofer de 18 ani la volanul unui Audi A6


Un șofer începător a accidentat două persoane pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc sâmbătă pe Bulevardul București, din Focșani, pe trecerea de pietoni de la ANL. În momentul accidentului, cele două victime, mamă și fiu, au fost acroșate de un autoturism la volanul căruia se afla Alexandru Valentin G., de 18 ani, din Golești, în timp ce traversau strada pe marcajul pietonal. Victimele, Luminița N., de 45 de ani și fiul său, Andrei Alexandru N., de 15 ani, au fost preluate de echipajele medicale ajunse la fața locului și transportate la spital, iar în urma investigațiilor a rezultat că starea femeii ar fi ceva mai gravă decât a copilului. Ambii sunt internați la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Județean Focșani. Potrivit polițiștilor, tânărul cu Audi A6, are permis de aproximativ jumătate de an. 
Polițiștii au întocmit un dosar penal în acest caz. „Din primele verificări s-a stabilit că un tânăr de 18 ani, din comuna Golești, în timp ce conducea un autoturism marca Audi, pe Bulevardul București, dinspre centru către Golești, la trecerea de pietoni de la blocurile ANL, nu a acordat prioritate de trecere la doi pietoni, mamă și fiu, care se aflau în traversarea străzii pe marcajul pietonal. În urma impactului victimele au fost proiectate pe partea carosabilă, ambele fiind transportate la spital. Femeia a fost rănită grav, iar fiul său rănit ușor. Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, ne-a precizat inspector principal Ionuț Groza de la Biroul Rutier Focșani. 
Accidentul s-a produs la o zi distanță de cel de la Comisariat, care s-a soldat cu trei victime. Åži în acest caz, șoferul nu le-a acordat prioritate de trecere pietonilor, care traversau strada regulamentar. De asemenea, nici la trecerea de pietoni de la blocurile ANL nu sunt dispozitive de calmare a traficului. 

26 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?