Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

ULTIMA ORĂ! Drumul European a fost BLOCAT din cauza unui accident MORTAL


Accident mortal pe DN 2/E 85, la Popești. O dubiță s-a ciocnit cu un tir, în urma accidentului rezultând decesul conducătorului auto al dubiței, care transporta cireșe. Tirul a acroșat și un biciclist, care a fost rănit grav, fiind în comă. Tirul are număr de înmatriculare de Buzău, șoferul fiind, la rândul său, rănit. La acest moment, traficul este blocat pe ambele sensuri de mers ale drumului european.

UPDATE!
Comunicat de presă – Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, începând cu ora 15:55, traficul rutier pe DN2 Focșani — Râmnicu Sărat a fost reluat pe un fir, alternativ. Reamintim că, din cauza unui accident de circulație care s-a produs pe raza localității Popești, la km 168+800 de metri, traficul rutier a fost oprit pe DN2 și deviat pe un drum comunal din localitatea Popești.
Accidentul s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare. Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule prudent, cu viteză redusă și să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenți la fata locului.
 
UPDATE 2
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, începând cu ora 16:55, traficul rutier pe DN2 Focșani — Râmnicu Sărat a revenit la normal.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?