Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

FC Panciu şi Euromania Dumbrăveni se întâlnesc în derby-ul rundei


Superliga ALTDORF TEHNIK la fotbal se află în fața celei de-a doua etape din play-off, fază a competiției în care după disputarea jocurilor din sistem tur-retur, va da și campioana Vrancei care va reprezenta județul la barajul de promovare în eșalonul al treilea al fotbalului românesc. Sâmbătă (n.r. astăzi), de la ora 18.00, se vor disputa partidele din a doua etapă. Ocupanta primului loc la finalul sezonului regulat, FC Panciu va evolua pe teren propriu împotriva Euromaniei Dumbrăveni, în derby-ul rundei, meci care poate decide în mare măsură echipa campioană a județului. Meciul este programat de la ora 18.15.
În celălalt meci din play-off, Voința Odobești și AS Suraia vor juca de la ora 18.00. Primele patru clasate joacă în play-off, în sistem tur-retur. La fel se întâmplă și în play-out, unde ocupantele locurilor 5-8, joacă tur-retur. Ocupantele locurilor 9 și 10 vor retrograda în liga a cincea. Ocupanta locului opt în play-out va juca un meci de baraj, tur-retur, cu ocupanta locului trei în liga a cincea. Câștigătoarea dublei va avea dreptul de a participa în Superliga ALTDORF TEHNIK.
În play-out se vor disputa întâlnirile: FCM Adjud – Voința Cîrligele și Unirea Å¢ifești – Victoria Gugești (la Jariștea). Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis ca barajul pentru promovarea în eșalonul al treilea al fotbalului românesc să se dispute în sistem tur-retur. Prima manșă este programată sâmbătă, 20 iunie, iar cea de-a doua se va juca o săptămână mai târziu, sâmbătă, 27 iunie, de la aceeași oră. Asociațiile județene de fotbal sunt obligate să comunice FRF Direcția Competiții, în scris, până la data de 15 iunie, echipele calificate pentru a  participa la jocurile de baraj, precum și copia Certificatului de Identitate Sportivă al clubului /bonului de înregistrare a documentației la M.T.S. Fiecare echipă va plăti suma de 3000 lei pentru participarea la baraj.
În acest an, pentru locul care duce la baraj se luptă patru echipe din Superliga ALTDORF TEHNIK: FC Panciu, Euromania Dumbrăveni, AS Suraia și Voința Odobești. Anul trecut, la barajul de promovarea, campioana Vrancei, Selena Jariștea a pierdut după executarea loviturilor de departajare în fața echipei Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Play-off:

Voința Odobești – AS Suraia (ora 18.00),
FC Panciu – Euromania Dumbrăveni (ora 18.15).

Play-out:

Unirea Å¢ifești – Victoria Gugești (ora 18.00),
FCM Adjud – Voința Cîrligele (ora 18.00).

Programul rundei din Liga Grafit Décor (duminică, ora 11.00):

Victoria Vînători – Unirea Milcovul,
Trotușul Ruginești – Voința Răstoaca,
Viitorul Vîrteșcoiu – Tractorul Nănești,
Viitorul Biliești – Victoria Pufești,
Voința Sl. Ciorăști – Åžoimii Mircești,
Flacăra Urechești – Podgoria Cotești (0-3).

Miercuri „se bate” Cupa

    Asociația Județeană de Fotbal Vrancea a stabilit programul jocurilor din sferturile de finală ale fazei județene din Cupa României, partide care vor avea loc într-o singură manșă, miercuri, 20 mai, de la ora 18.00. Neprezentarea echipelor atrage penalizarea cu șase puncte în campionat și o amendă stabilită conf. ROAF. Dacă la finalul meciului scorul este egal, se vor juca două reprize de prelungiri a câte 15 minute fiecare. Dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Programul meciurilor din sferturile de finală din Cupa României:

Victoria Vînători – AS Suraia,
Victoria Gugești – FCM Adjud,
Voința Cîrligele – Euromania Dumbrăveni,
AS Cîmpineanca – Voința Odobești.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?