Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

INFOPOL


Infracțiune la regimul piscicol

    La data de 5 mai a.c., orele 07.00, polițiștii din Pufești și Păunești au efectuat o acțiune pe linia braconajului piscicol, ocazie cu care pe râul Siret au fost depistați M. Dorin, de 45 ani, și N. Cătălin, de 31 ani, ambii din Mărășești, care, cu ajutorul unei plase monofilament, au pescuit 16 kg de pește (speciile caras și plătică). În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru comiterea infracțiunii prevăzută de art. 64, alin. 1, lit. b și k din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.
   
Mandat pus în executare de polițiști

    La data de 5 mai a.c., ora 06.00, în urma activităților specifice efectuate de către polițiștii din Movilița, a fost depistat pe raza satului Diocheți I. Costel, de 40 ani, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Panciu la data de 10.05.2015. Bărbatul, care se sustrăgea de la executarea pedepsei închisorii, a fost depus la Penitenciarul de Maximă Siguranță Focșani. 

Arestat preventiv pentru furt calificat

    În cursul zilei de 05.05.a.c., B. Dan, de 55 ani, din com. Mihăilești, jud Buzău, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și reținut preventiv în arestul I.P.J. Vrancea din data de 04.05.2015, a fost prezentat în fața instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă, ocazie cu care a fost emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Infracțiuni la regimul circulației rutiere

    La data de 5 mai a.c., polițiștii rutieri l-au depistat pe DN2 E85, pe raza comunei Golești, pe V. Niță, de 49 ani, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 0,53 mg/ l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 05.05.2015, orele 17.28, polițiștii din Odobești l-au identificat pe T. Dorică, de 31 ani, din com. Păulești, în timp ce conducea un autoturism, fiind în stare de ebrietate (0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză s-a întocmit dosar penal.

    La data de 5 mai a.c., polițiștii din Nănești l-au depistat pe V. Dumitru, de 57 ani, din municipiul Rm. Sărat, județul Buzău, pe DN 23B Ciorăști, în timp ce conducea un tractor (cu remorcă), fără numere de înregistrare.    În cauză s-a întocmit dosar penal.

    La data de 5 mai a.c., orele 16.25, polițiștii din Măicănești l-au depistat pe raza comunei pe V. Vasile, de 68 ani, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.
        
    La data de 5 mai a.c., ora 18.22, polițiștii rutieri aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe str. Brăilei din municipiul Focșani, au oprit pentru control un autoturism cu numere de înmatriculare străine, la volanul căruia se afla G. Marius, de 36 ani. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că autoturismul era radiat din circulație din data de 13.12.2013. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?