Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO: Alina, Andreea și David – trei copii care au nevoie de ajutorul nostru!


Alina, Andreea și David Pîrvu, cei trei frați din Dumbrăveni atinși fiecare de câte o boală gravă, au nevoie de ajutorul fiecăruia dintre noi. O donație, cât de mică, în contul lor, le va face mai suportabilă viața în care până acum au cunoscut doar suferința. Dramatica lor poveste o puteți reciti accesând linkul: http://www.monitorulvn.ro/articole/video-si-galerie-foto-alina-andreea-i-david-trei-copii-care-au-nevoie-de-ajutorul-nostru_2_176572.html. Este o poveste despre sacrificiu, suferință și deznădejde duse la extrem, o poveste cruntă, dar adevărată, în care fiecare dintre noi putem deveni personajele care readuc speranța!
    Vă reamintim că Alina are 14 ani, 15 kilograme și a fost diagnosticată cu
paralizie spastică-parencefalie, dereglări de deglutiție și epilepsie, cu sechele de encefalită cu herpes virsus. Sora ei de opt ani, Andreea, s-a născut bolnavă de Talasemie și viața ei depinde, de când a venit pe lume, de transfuzia lunară de sânge făcută la Fundeni și injecția zilnică, a cărei descărcare durează 12 ore. Fratele celor două fetițe, David, are 3 ani și jumătate și este autist. Aceștia sunt cei trei copii ai Elenei Bican, de 31 de ani, și ai lui Șerban Pîrvu, de 51 de ani, din Dumbrăveni, doi părinți sărmani care dau în fiecare zi, de 14 ani încoace, o triplă luptă pe viață și pe moarte, ca să le mențină existența puilor lor pe linia de plutire. Bieții oameni nu mai știu cum să se împartă fizic și psihic, nu mai știu cum să își drămuiască puținii bani și, ajunși la disperare, cer public ajutor tuturor celor care au inima să îl acorde.
Oricine dorește să facă acest gest, poate depune orice sumă de bani în contul deschis la BCR – Sucursala Focșani, pe numele Bican Elena Corina, în lei: RO 18 RNCB 0822 0689 6553 0001. De asemenea, puteți suna părinții micuților la numărul de telefon 0762.778.479. Nu treceți indiferenți peste cazurile dramatice ale acestor copii! Nu uitați de ei! Sunt mici, sunt prea bolnavi și chiar au nevoie de noi!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?