Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: PC a oferit cadouri de Paști copiilor din Centrul Mihălceni


Organizația PC Vrancea a oferit, ieri, pachete cu alimente copiilor aflați în Centrul Special de Educație Incluzivă Mihălceni, cu ocazia sărbătorilor pascale. Fiecare pachet a conținut alimente, dulciuri, sucuri, etc.
Președintele PC Vrancea, Ionel Cel Mare, a declarat că sunt zile când cu toții trebuie să ne reamintim că trebuie să fim mai buni, mai plini de dragoste față de semenii noștri aflați în suferință și nevoi. „Sărbătorile Pascale ne îndeamnă să dăruim, să iertăm, să fim mai înțelepți și sunt un bun prilej să ne îndreptăm atenția către cei mai puțin norocoși și mai puțin fericiți. Toți suntem la fel, doar pragurile peste care trebuie să trecem în viață, fac uneori diferența. Nu trebuie să fii bogat ca să dăruiești! Mai mult, să-i dăruiești unui copil, înseamnă uneori să-i schimbi durerea în fericire, iar amărăciunea în emoții; emoții ce au cuprins deopotrivă întreaga atmosferă-copii și adulți”, a precizat Ionel Cel Mare.
Este al doilea an consecutiv când organizația PC Vrancea oferă pachete cu alimente copiilor aflați în Centrul Special de Educație Incluzivă Mihălceni, cu ocazia sărbătorilor pascale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?