Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Formaţia de juniori A a LPS, învingătoare la Buzău


Juniorii A ai LPS Focșani au continuat seria rezultatelor bune și, după victoria din meciul cu râmnicenii și egalul cu dinamoviștii, duminică au câștigat la Buzău cu 3-2 (1-1) partida disputată în compania Gloriei. Golurile oaspeților au fost reușite de Marius Pascu din pasa lui Dragoș Lăbunț, Bogdan Grigorică, servit de Valentin Blănaru și Dragoș Lăbunț, din pasa lui Valentin Constantin.
Bucuria victoriei de la Buzău a fost umbrită de accidentarea gravă a lui Dima, în minutul 35, când a suferit o fractură de maleolă. Formația LPS Focșani: Crăciun – Pascu, Constantin, Blănaru, Duca – Dima (35 Grigorică) – Lăbunț, Petrea, Văcianu, Kumova – Avram (55 Ivanciu).

    Gloria Buzău B – LPS Focșani B 2-1 (1-0)

Golul focșănenilor a fost înscris de Ursu. Antrenorul LPS Focșani, profesorul Alin Samoilă s-a declarat complet nemulțumit de lipsa de concentrare a elevilor săi care au primit nepermis de ușor cele două goluri și au risipit cu seninătate multe ocazii de gol. Miercuri, 25 martie, formațiile LPS Focșani vor juca pe stadionul Milcovul cu echipele Sport Team București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?