Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal, Superliga Altdorf Tehnik – Urmează derbiul de la Golești!


În week-end-ul trecut a fost etapă șchioapă în Superliga Altdorf Tehnik. Din șase meciuri programate au fost jucate doar patru! FCM Adjud nu s-a prezentat la Nănești pentru întâlnirea cu Tractorul, dar a anunțat dinainte acest lucru la AJF iar ASS Pufești nu a ajuns la Odobești și nici nu a comunicat că nu se va prezenta! În cel mai important joc al etapei, la Gugești, Victoria a câștigat la limită în fața Euromaniei, dar sâmbătă va avea o confruntare dificilă pe terenul de lângă podul de peste Milcov, de lângă E 85. Rămâne de văzut, totuși, în ce măsură Naționalul va suplini golurile de efectiv generate de cele trei eliminări suferite în partida de duminca trecută de la Cîrligele: Alexandru Ionuț Barbu, Marian Dima și Ionuț Irimia! La Èšifești, CSM Focșani 2007 a încercat să-și facă obișnuitul joc de construcție, nu a prea putut din cauza stării terenului, dar a dominat copios și a marcat de patru ori, rămânând neînvinsă! Dinamo Tărăranu și-a valorificat avantajul terenului propriu și a lăsat tot pe zero la puncte pe Voința Slobozia Ciorăști iar Goleștiul a câștigat la Cîrligele chiar dacă a terminat meciul în opt jucători!
În afara derbiului de la Golești, etapa viitoare programează un posibil joc strâns la Adjud, unde FCM va întâlni Unirea Èšifești, mai bună în deplasare decât acasă. CSM Focșani 2007 pornește cu prima șansă în meciul de pe teren propriu cu Voința Cîrligele, ca și Euromania Dumbrăveni în întâlnirea cu Dinamo Tătăranu și ACS Odobești în partida cu Tractorul Nănești. Voința Slobozia Ciorăști are meci la ASS Pufești. Va fi un joc de care pe care dacă gazdele vor râmâne în competiție după a treia neprezentare!       
Clasament: 1. CSM Focșani 2007 – 25 puncte; 2. Victoria Gugești – 25 puncte; 3. Euromania Dumbrăveni – 19 puncte; 4. Național Golești – 17 puncte (un joc mai puțin); 5. ACS Odobești – 14 puncte; 6. Voința Cîrligele – 10 puncte (un joc mai puțin); 7. Unirea Èšifești 9 puncte; 8. Tractorul Nănești – 9 puncte (un joc mai puțin); 9. FCM Adjud – 7 puncte (un joc mai puțin); 10. Dinamo Tătăranu – 7 puncte (un joc mai puțin); 11. ASS Victoria Pufești – 3 puncte; 12. Voința Slobozia Ciorăști zero puncte (un joc mai puțin).   

Jucătorii suspendați pentru etapa următoare: Iounț Alexandru Barbu, Marian Dima, Ionuț Irimia, toți,de la Național Golești.
Clasamentul marcatorilor, pe primele trei locuri: Cezar Costel Chiriță, ACS Odobești – 15 goluri; Remus Popa, CSM Focșani 2007 – 15 goluri; Ștefan Lupu, CSM Focșani 2007 – 13 goluri.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?