Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Liceenii vrânceni sunt așteptați la Balul Balurilor Bobocilor


Liceenii sunt așteptați să participe, mâine, la Balul Balurilor Bobocilor. Acest eveniment este organizat de Consiliul Județean al Elevilor, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean. Potrivit organizatorilor, va fi un bal tradițional românesc, în cadrul căruia se vor confrunta opt perechi de candidați, care provin de la liceele din Focșani și Adjud. Mai exact, în competiția pentru titlurile de Miss și Mister s-au înscris: de la Colegiul Național „Al.I.Cuza” Luiza Nedelcu și Teodor Marcu; de la Colegiul Național „Unirea” Cristina Voinea și Alex Boșoiu; de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” Alexandra Dumitru și Robert Cocuz; de la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” Lăcrămioara Tighilici și Liviu Lucian Lazăr; de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau” Elena Păduraru și Alexandru Tarbă; de la Liceul Teoretic „Emil Botta” Adjud Andreea Pătrânaș și Sorin Ionuț Ignat; de la Colegiul Economic „Mihail Kogalniceanu” Focșani Mihaela Silvia Coca și Nicolae David; iar de la Liceul Tehnologic „G. G. Longinescu” Octavian Barbu și Silvia Èširdea.
Evenimentul, care începe la ora 17.00, va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor „Leopoldina Bălănuță” și va fi prezentat de Melisa Lupu-Leica, președinta Consiliului Județean al Elevilor, alături de Alexandru Munteanu. „Tradiția este păstrată și anul acesta, astfel încât galeria care își va susține reprezentanții cu cel mai mult zel va fi premiată. De asemenea, bobocii vor întâlni în cursa pentru titlul de Miss și Mister Boboc o probă de perspicacitate și vor pregăti o probă de originalitate. După spectacol, tinerii sunt invitați să se distreze la Soho The Cathedral”, se arată într-un comunicat de presă emis de Consiliul Județean al Elevilor.
Biletele s-au pus în vânzare, prețul fiind de 10 lei. Elevii doritori le pot cumpăra de la președinții Consiliilor Școlare din cadrul liceelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?