Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

INFOPOL


Furt cercetat de polițiști

    La data de 17 martie a.c., ora 07.10, polițiștii focșăneni au fost sesizați despre faptul că un bărbat ar fi spart luneta unui autoturism parcat pe raza localității.
În urma deplasării cu operativitate la fața locului, polițiștii l-au depistat în flagrant pe M. Stan, de 58 ani, din localitate, în timp ce demonta radio-cd-ul autoturismului.
Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale, cu bărbatul în stare de libertate.

Evenimente rutiere

    La data de 17 martie a.c., ora 13.00, polițiștii rutieri l-au depistat pe D. Mirel, de 34 ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 17 martie a.c., ora 23.30, polițiștii rutieri au depistat-o pe V. Andreea Ioana, de 21 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Persoană dispărută depistată de polițiști

    La data de 16 martie a.c., ora 21.50, polițiștii adjudeni au fost sesizați despre faptul că P. Diana Elena, de 26 ani, din localitate, a plecat de acasă în jurul orelor 17.00 și nu a mai revenit la domiciliu. Tânăra este diagnosticată cu afecțiuni psihice, fiind externată din Spitalul Dumbrăveni la data de 12 martie a.c. În urma verificărilor efectuate, la data de 17 martie a.c. tânăra a fost depistată pe raza municipiului București, fiind anunțați membrii familiei.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?