Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

VIDEO şi GALERIE FOTO: Brico Depot a inaugurat magazinul de la Focşani


Mâine, 13 martie, va avea loc marea deschidere a magazinului Brico Depot din Focșani. Prezentarea oficială a noului format al magazinului de bricolaj amplasat în fosta locație Bricostore a avut loc ieri, în prezența autorităților locale. Magazinul de la Focșani este al șaselea deschis de Brico Depot, alături de Constanța, Călărași, Brăila, Drobeta Turnu Severin, Suceava. Clienții care vin la Brico Depot vor găsi produse de o calitate ridicată și la prețuri sub media pieței.
    Reprezentanții companiei au arătat că Brico Depot își întemeiază succesul pe patru concepte esențiale care îl fac unic pe piața de bricolaj. Brico Depot se adresează atât clienților profesioniști, cât și amatorilor în bricolaj și oferă prețuri mici în fiecare zi, comerț de produse „Arivaj”. Traseul în magazin este organizat în jurul a trei poli importanți, respectiv materiale de construcții și renovare, amenajări interioare și unelte necesare pentru realizarea lucrărilor.

    Magazinul Brico Depot oferă clienților din Vrancea o gamă formată din 12 mii de produse esențiale pentru construcții și amenajări interioare. Au fost eliminate produsele care nu aveau un standard de calitate adecvat. În oferta Brico Depot se regăsesc produse unde fabricantul oferă garanție pe viață, semn al încrederii în calitate. De altfel, pentru Brico depot prețurile mici și calitatea produselor reprezintă un concep esențial care a adus succesul în afaceri. O altă noutate este disponibilitatea produselor și autoservire imediată astfel încât orice constructor să poată dispune de mărfurile de care are nevoie. Un concept nou prezentat de Brico Depot este „Arivaj”, adică produse care se găsesc în cantități industriale, la prețuri sub media pieței. „Suntem cu adevărat mândri că am reușit să implementăm un concept nou și inovator, dar și un vocabular specific profesioniștilor în bricolaj, într-o perioadă atât de scurtă. Le mulțumesc tuturor angajaților și  colaboratorilor pentru implicare, dar mai ales pentru profesionalismul de care au dat dovadă și îi invităm pe locuitorii acestor orașe să descopere universul Brico Depot”, a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Depot.

    „Brico Depot vine cu idei noi și ingenioase”

    La inaugurarea Brico Depot au fost prezenți vicepreședintele Consiliului Județean, Dragoș Bîrlădeanu, viceprimarul Focșaniului Marius Iorga, comisarul adjunct de la Protecția Consumatorilor, Dumitru Dilă. „Am observat că nu sunt atât de multe articole cum erau la Bricostore, sunt mai puține dar concentrate pe nevoile fiecărui constructor, fiecărui cetățean. Brico Depot vine cu idei noi și ingenioase în materie de comercializare materiale de construcție. Observ cu mare plăcere prețurile foarte mici, comparativ cu alte magazine”, a afirmat viceprimarul Marius Iorga.
    Brico Depot a fost înființat în 1993 în Reims (Franța) și în prezent deține 114 de magazine în Franța, 28 în Spania, 15 în România și 2 în Portugalia. Este un concept de magazin care vizează în primul rând pasionații « do it yourself » și constructorii profesioniști. Este bazat pe un format de preț scăzut, care oferă clienților produsele esențiale pentru amenajarea locuinței și proiecte de renovare, disponibile în cantități mari, dar și pentru șantierele de construcție.  Compania este deținută de Kingfisher plc, cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa și al treilea ca mărime la nivel mondial, cu 1134 de magazine în nouă țări din Europa și Asia. Principalele sale branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Depot și Screwfix.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?