Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Cinci titluri de campioni naţionali pentru karateka de la CSM Focşani 2007


Sportivii Clubului Sportiv Municipal 2007 au evoluat la nivelul lor obișnuit, adică foarte bine, la Campionatul Național de karate SKDUN care a avut loc la București la sfârșitul săptămânii. Karatiștii pregătiți de sensei Daniel Fusaru au urcat de cinci ori pe prima treaptă a podiumului și au primit medaliile de aur, de trei ori au câștigat titlurile de vicecampioni naționali și au primit medalile de argint iar alți șapte sportivi au câștigat medaliile de bronz.
Au devenit campioni naționali Bogdan Alpreotesei la kumite juniori 68 kg Andreea Arginteanu, la kata junioare, Dragoș Pantazică, la kata juniori, Andrei Ungureanu, la copii 2 și Adelina Popa, la kata, cadeți. Vicecampioni naționali au devenit Andreea Arginteanu, la kumite junioare 55 kg., categorie la care a pierdut medalia de aur în ultima secundă, George Dochioiu, la kumite tineret, Rafaele Udrea, la kata copii 3. Medalii de bronz au câștigat George Dochioiu, la kata tineret, Emanuel Borș, la kumite juniori 68 kg., Laurențiu Nemuț, la kumite juniori 65 kg., Gabriela Popovici, la kumite minicadeți, Teodor Georgescu, la kumite copii și Rareș Burloiu, la kata copii 1.
În urma selecției pentru Campionatul European, s-au calificat și vor reprezenta CSM Focșani 2007 Bogdan Alpreotesei, la kumite tineret, Andreea Arginteanu, la kata feminin, kumite juniori 55 kg. și kata echipe feminin, Dragoș Pantazică, la kumite juniori 70 kg. și George Dochioiu, la kumite tineret +75 kg. Funcție de rezultatul la kumite individual, Andreea Arginteanu poate intra în echipa de kumite a României. La Cupa Europei, vor participa Emanuel Borș, la kata juniori, Laurențiu Nemuț, la kumite juniori 65 kg., Dorian Hârcan, la kumite juniori +75 kg. și echipa de kata juniori 1+2+3, alcătuită din cei trei sportivi ce vor concura la individual. Emanuel Borș ar fi trebuit să concureze și la kumite, însă în concursul de la Campionatul Național adversarul din ultimul meci l-a lovit neregulamentar și i-a fracturat piramida nazală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?