Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Ziua Femeii, sărbătorită la școala și grădinița Cîmpineanca


Elevii Åžcolii Gimnaziale „Ion Cîmpineanu” din Cîmpineanca au sărbătorit Ziua Femeii, la finele săptămânii trecute. Manifestarea a avut loc în sala de festivități a unității de învățământ, iar la eveniment au luat parte autoritățile locale, părinți și cadre didactice. Au fost interpretate scenete și cântece dedicate mamelor, acțiunea fiind coordonată de directorul educativ al școlii, Lucina Enache.
Atmosfera a fost întreținută de dansatorii școlii care, sub îndrumarea instructorului de dans Remus Buta, au prezentat o suită de dansuri populare, dar și de societate. „Mama e ființa centrală din universul fiecărui copil și este necesar să o celebrăm ca atare. Mulțumesc tuturor părinților care au fost alături de noi la această serbare și, nu în ultimul rând, vreau să transmit un sincer «La Mulți Ani» tuturor doamnelor”, a declarat Cristian Niță, directorul Åžcolii Cîmpineanca.
De asemenea, prichindeii din grupa mare de la Grădinița Cîmpineanca le-au făcut o surpriză mamelor lor. Împreună cu educatoarea Patricia Huzună, ei au interpretat poezii și cântece speciale pentru cele care le-au dat viață. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?