Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 27 februarie a.c., ora 14.55, pe DN 2 E85, pe raza localității Bizighești, polițiștii l-au depistat pe C. Costică-Cosmin, de 26 ani, din comuna Vârteșcoiu, în timp ce conducea un autoturism deși avea permisul de conducere reținut. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 februarie a.c., ora 21.40, polițiștii adjudeni au fost sesizați despre faptul că pe strada Trotuș un autoturism a intrat într-un parapet ce semnaliza o groapă din carosabil. La fața locului a fost identificat conducătorul auto N. Ciprian Ionuț, de 25 ani, din localitate, iar în urma testării a rezultat o concentrație de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 februarie a.c., orele 22.50, pe strada Tăbăcari din municipiul Focșani, A. Dorinel, de 48 ani, din localitate, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 27 februarie a.c., ora 02.27, pe B-dul București din municipiul Focșani, C. Iulian, de 39 ani, din comuna Milcovul, a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat. De asemenea, bărbatul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fapt pentru care i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Furt cercetat de polițiști

    La data de 27 februarie a.c., ora 15.00, polițiștii din Å¢ifești l-au depistat pe D. Alin Dumitru, de 20 ani, din orașul Mărășești, în timp ce scotea din pământ un număr de 52 șpalieri din beton din viile aparținând mai multor proprietari. Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activități infracționale.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?