Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Vrancea are cinci primari de cinci stele


Cinci edili din județul Vrancea au primit din partea Asociației Comunelor din România (AcoR) placheta „Primar de cinci stele”. Distincția a fost acordată în cadrul sesiunii ordinare a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România, ce a avut loc zilele trecute, la București.
Cei cinci primari de cinci stele sunt Gheorghe Maghiaru de la Garoafa, Åžtefan Sîchin de la Bolotești, Costel Necula de la Măicănești, Åžtefan Moscu de la Cîrligele și Neagu Stoica de la Nănești. „Dragi prieteni, în perioada 15-18 februarie 2015 am participat la lucrările Asociației Comunelor din România unde mi s-au înmânat trofeul și diploma «Primar de 5 stele» pentru întreaga activitate desfășurată în slujba Comunei Cîrligele”, scrie pe Facebook Åžtefan Moscu primarul de la Cîrligele.

La rândul său, Vasile Vatră, primarul comunei Gugești și președintele AcoR Vrancea, s-a declarat mulțumit de faptul că are colegi care au primit un astfel de titlu. „Este o distincție pe care Asociația Comunelor din România o acordă primarilor din țară care au câte cinci mandate. Mă bucur că împreună cu dumnealor reușim să facem administrație locală pentru cetățenii care ne-au ales de atâtea ori în fruntea localităților. Le doresc la cât mai multe astfel de titluri, dar și de realizări la nivelul comunelor pe care le administrează”, a spus Vasile Vatră, primarul comunei Gugești și președintele AcoR filiala Vrancea.
 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?