Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Autorităţile britanice caută doi români care ar fi ameninţat că vor decapita militari


Autoritățile britanice au dat în urmărire prin Interpol doi suspecți, prezentați ca fiind cetățeni români, acuzați că au amenințat cu decapitarea două eleve ale unei școli militare din nord-estul Angliei, afirmă surse citate de site-ul de știri ChronicleLive. Incidentul atribuit românilor a avut loc pe 21 ianuarie, în fața unui centru pentru pregătirea militarilor din Tyneside (nord-estul Angliei).
Doi bărbați – care până acum fuseseră considerați arabi sau asiatici – au amenințat două eleve în vârstă de 18 ani ale școlii militare, folosind expresii obscene și comentând că ar putea să le decapiteze. „Cei doi bărbați, care au aproximativ 40 de ani, nu au avut nicio tentativă de agresiune fizică sau de a coborî din mașina în care erau, proferând amenințările și îndepărtându-se rapid”, a comunicat Poliția din regiunea britanică Northumbria.
Autoritățile britanice au anunțat marți că cei doi suspecți au fost identificați, fiind doi cetățeni români care probabil au părăsit Marea Britanie, fiind căutați prin intermediul Interpol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?