Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

GALERIE FOTO: Teste medicale gratuite în cadrul campaniei „Sănătate-Adaptabilitate-Actualitate”


Zeci de vrânceni au aflat gratuit, la sfârșitul săptămânii trecute, care le este starea de sănătate. Membrii Asociației „Salvați o viață” au fost prezenți, sâmbătă și duminică, în incinta Promenada Mall, unde au măsurat gratuit tensiunea arterială, glicemia, pulsul și au oferit sfaturi medicale mai multor persoane. Toate activitățile medicale au fost supravegheate de medici și asistenți medicali din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean.
Serviciile medicale au fost oferite în cadrul campaniei „Sănătate -Adaptabilitate – Actualitate”, prin care reprezentanții asociației doresc să îi convingă pe vrânceni să completeze declarația 230, redirecționând astfel 2% din venituri. „Cu gândul la sănătatea vrâncenilor, am organizat campania «Sănătate-Adaptabilitate-Actualitate» în perioada 7-8 februarie la Promenada Mall Focșani. Oamenii au fost deschiși și cei interesați au beneficiat de sfaturi medicale, teste de glicemie și măsurarea tensiunii. Cei care au fost în tranzit prin Focșani chiar au apreciat gestul Serviciului de Ambulanță de a fi și sub această formă alături de populația județului”, ne-a declarat Emilia Ștefănescu, președinta asociației.
Cei care doresc să sprijine Asociația „Salvați o viață” o pot face în funcție de categoria din care fac parte. Societățile comerciale o pot face prin sponsorizare, în baza Legii 32/1994, aceste sume fiind deductibile conform art.21 din Codul fiscal în limita a 20% din impozitul pe profit datorat. Persoanele fizice care obțin venituri din activități independente pot efectua sponsorizări conform art. 48 din Codul fiscal, iar salariații prin redirecționarea a 2% din impozitul anual.
Codul de identificare fiscală al Asociației este 27802227, iar contul bancar RO45 CRCOX 4001 0000 0242 035.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?