Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Spargere la magazinul Fortuna. Hoții au plecat cu casa de bani și sute de pachete cu țigări


Magazinul Fortuna, situat pe strada Cuza Vodă din Focșani, a fost spart de hoți în noaptea de joi spre vineri. Persoane necunoscute au pătruns în incintă, forțând ușa din spate. Au tăiat cablurile de la sistemul de alarmă și supraveghere, după cum ne-au spus sursele noastre, asigurându-se astfel că la firma de pază nu se va da alarma și că nu vor fi surprinși nici de camerele de supraveghere, după care au început să cotrobăie prin magazin. 
    Potrivit unor surse oficiale, hoții, care par a fi unii cu experiență, au luat casa de bani, în care se afla suma de 5.000 lei, 500 de pachete cu țigări, produse alimentare și nealimentare, apoi s-au făcut nevăzuți. Prejudiciul total urmează a fi stabilit după ce se va face și inventarul.
    De spargere s-a aflat ieri dimineață, atunci când angajații unității au ajuns la serviciu. S-a sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns polițiștii, care au ridicat probe și au făcut toate verificările necesare în anchetă. Până în jurul orei 11.00, cât au durat verificările polițiștilor, clienții nu au avut acces în magazin. 
    Oamenii, care locuiesc în zonă au auzit și ei despre cele întâmplate și sunt de părere că totul se întâmplă din cauza sărăciei. „Am vrut să merg să iau pâine, dar nu am putut intra că nu m-au lăsat domnii de la poliție, care erau înăuntru. Am înțeles că s-a spart magazinul și s-au furat bani. Altceva nu știu. E sărăcia prea mare, de aia se întâmplă atâtea. Au ajuns să fure că n-au din ce trăi”, ne-a spus un bărbat, care locuiește deasupra magazinului.
    Polițiștii au confirmat faptul că sesizarea cu privire la spargere a fost făcută vineri dimineață, dar și că din magazin a fost sustrasă o sumă de bani. „În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului cauzat”, ne-a declarat subcomisar Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea.

17 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?