Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

Tâlharul de la covrigărie a fost arestat preventiv


Ionel Scărlătescu, bărbatul care a intrat într-o covrigărie din Sud, a strâns-o pe vânzătoare de gât și apoi i-a luat 30 de lei, a fost arestat preventiv. Măsura a fost luată de magistrații Judecătoriei Focșani și poate fi contestată. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Scărlătescu Ionel, pentru infracțiunea de tâlhărie calificată (…) pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 28.01.2015, până la data de 26.02.2015 inclusiv. (…) Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la pronunțare pentru inculpat și de la comunicare pentru procuror. Pronunțată în camera de consiliu, azi, 28.01.2015, ora 12.15”, se arată în soluția instanței.
    Bărbatul de 37 de ani, din Podgoria, județul Buzău, a fost reținut marți, de polițiștii focșăneni, după ce a atacat o vânzătoare de covrigi, căreia i-a luat banii. Bărbatul, care este recidivist, a intrat peste vânzătoare, a împins-o, apoi a strâns-o de gât, i-a luat banii și a fugit. În momentul în care a intrat peste ea, femeia a început să țipe, fiind auzită de o patrulă de poliție, care trecea prin zonă. Polițiștii au mers imediat către locul din care se auzeau țipetele. Vânzătoarea le-a povestit ce s-a întâmplat, iar oamenii legii au plecat în căutarea tâlharului, pe care l-au prins în scurt timp.
    „În cursul zilei de astăzi (marți-n.r.), în jurul orei 10.00, cu ocazia activității de patrulare desfășurată în cartierul SUD din mun. Focșani, o patrulă de ordine publică s-a sesizat despre faptul că în zona covrigăriei se aud țipete, fapt pentru care s-au deplasat imediat la locul respectiv. Ajungând la fața locului, polițiștii au aflat de la vînzătoarea I. Eugenia, de 42 ani, din Focșani, despre faptul că în urmă cu puțin timp, în incinta brutăriei a intrat un bărbat care a agresat-o și a sustras suma de 30 lei, bani proveniți din vânzarea de covrigi. Ca urmare a activităților specifice desfășurate și a datelor obținute de la fața locului, a fost identificat principalul suspect în cauză, și anume: C. Ionel, de 37 ani, din com. Podgoria, jud. Buzău. Prejudiciul a fost recuperat, iar femeia în cauză nu a suferit vătămări grave”, au transmis polițiștii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?