Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

INFOPOL


Mandat executat de polițiști

    La data de 20 ianuarie a.c., ora 12.00, polițiștii din Tătăranu l-au depistat pe B. Victor, de 37 ani, din localitate, pe numele căruia Judecătoria Bicaz a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Minori dispăruți, depistați de polițiști

    La data de 20 ianuarie a.c., ora 19.20, polițiștii din Panciu au fost sesizați despre faptul că 4 minori din cadrul Modulului Familial Panciu „Fortuna ANL” au plecat voluntar de la centru în jurul orelor 12.00, iar după terminarea orelor de curs, respectiv orele 19.00, nu au mai revenit în unitate. În urma cercetărilor efectuate, minorii au fost depistați în municipiul Focșani și au fost internați la Adăpostul Temporar Pentru Copilul Delincvent și din Stradă.

Evenimente rutiere

    La data de 20 ianuarie a.c., ora 18.42, N. Georgeta, de 62 ani, din comuna Berești, județul Galați, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, pe banda de lângă axul drumului în comuna Dumbrăveni, a fost acroșată și accidentată grav de un autoturism condus de R. Gheorghe, de 62 ani, din Ploiești, județul Prahova, care circula regulamentar din direcția Dumbrăveni către Obrejița. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.
   
Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?