Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

CS Unirea Focşani, locul IX în ierarhia MTS pe anul 2014


Într-un articol al revistei Asociației Presei Sportive din România, clubul sportiv Olimpia București a fost declarat cel mai bun club sportiv din România aflat în subordinea Ministerul Tineretului și Sportului, și la compeții naționale, dar și la competiții internaționale. În top 10 la cluburi din subordinea MTS pe 2014, pe locul IX la competiții internaționale, se află și singurul club departamental din Vrancea, CS Unirea Focșani, condus de directorul general Petrea Vîlcu (FOTO) și avându-l expert sportiv pe Aurel Giurgea.
Este destul de onorant acest loc avand în vedere ce cluburi sunt pe primele 8 locuri și mai ales că după clubul Unirea Focșani, pe locul X, este CSM Cluj Napoca. În sezonul competițional 2014, sportivii care au reprezentat clubul în competițiile interne și internaționale au urcat de multe ori pe podium. „Secțiile de judo, tir, atletism, box și arte marțiale și-au respectat blazonul și au obținut rezultatele pe care și le-au propus”, ne-a declarat Petrea Vîlcu, directorul general al CS Unirea Focșani. Clubul și-a desemnat cei mai buni sportivi care au obținut rezultate meritorii în competițiile naționale și internaționale la care a concurat în 2014.
CS Unirea Focșani a stabilit ierarhia primilor trei sportivi, performeri care au obținut medalii pe plan intern, dar și în întrecerile internaționale. Pe prima treaptă a podiumului se află Alin Năstasă, de la secția de tir sportiv, sportiv antrenat de Adrian Alaci și care în acest an a reușit o performanță remarcabilă, aceea de a deveni campion național la seniori, după ce l-a învins pe campionul olimpic, focșăneanul Alin Moldoveanu.
Pe treapta a doua a podiumului de la CS Unirea se află atletul Vlad Dulcescu, sportiv antrenat de Gicu Alexandrescu. Dulcescu a obținut în 2014 titlul de campion național la tineret, dar și medalia de bronz la seniori în cadrul Campionatului Național. Pe treapta a treia a podiumului se află la egalitate de puncte atleta Nicoleta Lungu (antrenor Antonel Ivan), singura vrânceancă care a participat la Jocurile Olimpice ale Tineretului, întrecere care s-a desfășurat la Nanjing (China) și judoka Albert Florea (antrenor Silviu Rențea), sportiv care a obținut medaliile de bronz la Campionatul Național Under 21 și Campionatul Național Under 23. 
Top 10 al cluburilor care aparțin de MTS
1. CS Olimpia București,
2. CS Botoșani,
3. CS Farul Constanța,
4. SCM Bacău,
5. CS Ceahlăul Piatra Neamț,
6. CSM Iași,
7. CSM Timișoara,
8. CS Petrolul Ploiești,
9. CS Unirea Focșani,
10. CSM Cluj Napoca.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?