Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Ethan Hawke şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood


Actorul american Ethan Hawke și-a lăsat amprentele mâinilor și picioarelor în cimentul de la Hollywood, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată, joi, în fața celebrului cinematograf TCL Chinese Theatre. Cu o carieră de peste trei decenii, starul american, în vârstă de 44 de ani, a jucat în peste 50 de filme și a fost în adolescență un veritabil star al generației grunge, demonstrându-și apoi talentul într-o serie de filme importante, apreciate atât de public, cât și de criticii de specialitate.
Actorul american a fost însoțit la evenimentul de joi de actrița Sarah Snook, colega sa din distribuția filmului „Predestination”, dar și o serie de cineaști cu care a colaborat de-a lungul anilor – Jason Blum, producătorul filmului „The Purge. Noaptea judecății”, Richard Linklater, regizorul filmului „12 ani de copilărie/ Boyhood”, și frații Peter și Michael Spierig, scenariștii și regizorii peliculei „Predestination”.
Starul american s-a remarcat și în alte producții cinematografice de succes, precum „Cercul poeților dispăruți”, „Cu picioarele pe pământ”, „Gattaca”, „Marile Speranțe”, „Identități furate”, „Asalt asupra secției 13” și „New York, te iubesc”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?