Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Victor Piţurcă, îmbrăcat în port saudit


Antrenorul formației Al Ittihad, Victor Pițurcă, a apărut în fotografii publicate pe rețele de socializare, îmbrăcat într-un veșmânt tradițional țărilor arabe, ghutra, și aranjat în stilul înalților demnitari din regiune. Fostul selecționer al naționalei de fotbal a României apare în fotografii purtând și o pereche de ochelari de soare, alături de președintele clubului, Ibrahim Al-Balawi, în holul hotelului unde este cazat lotul echipei saudite. Fotografiile au fost publicate alături de mesajul: „Dumnezeu există”. Înaintea lui Victor Pițurcă au pozat îmbrăcați asemănător și antrenorii români Cosmin Olăroiu și Laurențiu Reghecampf.
Fostul selecționer al naționalei României Victor Pițurcă a semnat, la 16 octombrie, un contract pe două sezoane cu Al Ittihad. În cinci meciuri disputate în campionat, sub conducerea lui Pițurcă, echipa a înregistrat o remiză și patru înfrângeri, fiind vehiculată în mass media o posibilă schimbare a antrenorului român. După disputarea a 12 etape, Al Ittihad ocupă locul cinci cu 22 de puncte, la nouă puncte de liderul Al Nasr.
Conducerea clubului Al Ittihad a precizat, miercuri, într-un comunicat, că nu a luat niciodată în discuție schimbarea antrenorului Victor Pițurcă, în ciuda rezultatelor slabe înregistrate de echipă în campionatul Arabiei Saudite. „Ittihad FC și antrenorul Victor Pițurcă au încheiat un contract valabil până la 20 iulie 2016, iar schimbarea sau anularea acestei înțelegeri nu a fost niciodată pusă în discuție. Obiectivul antrenorului este de a construi o echipă puternică, care să câștige campionatul în sezonul viitor. Chiar dacă ultimele rezultate nu au fost pozitive, clubul este foarte mulțumit de munca lui Victor Pițurcă și a stafului său. Într-o scurtă perioadă de timp, el a reușit să schimbe stilul de joc, să îmbunătățescă randamentul echipei și să aducă profesionalismul în rândul jucătorilor, astfel că suntem încrezători că rezultatele bune vor începe să apară”, se arată în comunicatul citat, semnat de președintele clubului Ibrahim Al-Balawi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?