Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Infopol


Suspect de omor arestat preventiv 
 
 La data de 16.12.2014, Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus arestarea preventivă pentru 30 zile a lui A. Petrea, în vârstă de 74 ani, principalul suspect în cazul omorului din data de 15.12.2014, a cărui victimă a fost soția, A. Maria, în vârstă de 64 ani, faptă comisă în comuna Sihlea.
Brazi confiscați de polițiști
 La data de 16.12.2014, polițiștii din Vidra, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe DJ 205 D, au depistat în trafic pe raza satului Brădăcești din comuna Nereju un atelaj hipo condus de P. Costică, de 32 ani, în care se aflau 44 brazi de crăciun, nemarcați cu sigiliu crotaliu, conform legislației în vigoare privind transportul de material lemnos. În cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale, iar pomii de crăciun au fost confiscați.
 La data de 16.12.2014, orele 17.00, cu ocazia îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, polițiștii din Dumitrești au oprit pentru control pe drumul comunal Motnău-Dumitrești o autoutilitară marca ARO, care transporta pomi de Crăciun. Cu ocazia legitimării conducătorului auto s-a stabilit că acesta se numește G. Dumitru, în vârstă de 33 ani, din comuna Dumitrești, sat Motnău. Totodată, în caroseria autoutilitarei au fost găsiți 20 pomi de crăciun, pentru care bărbatul nu a putut face dovada provenienței. În cauză s-a procedat la sancționarea contravențională, conform prevederilor Legii 171/2010, și confiscarea celor 20 pomi de crăciun, care au fost predați în custodia unui pădurar din cadrul O.S.P. Chiojdeni.
Spânzurat în propria casă
 La data de 16.12.2014, ora 15.00, polițiștii adjudeni au fost sesizați de către I. Reta cu privire la faptul că S. Adrian, de 48 ani, din localitate, se află decedat la domiciliu. În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a idendificat persoana în cauză, găsind-o decedată într-o cameră din apartament. Bărbatul prezenta la gât urme specifice de strangulare, fără alte urme de violență exterioară. Cadavrul a fost ridicat și transportat la SML Vrancea, în vederea efectuării necropsiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a celor întâmplate. 
Dosar penal la regimul circulației pe drumurile publice
 La data de 16.12.2014, ora 21.50, cu ocazia îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, polițiștii din Vînători au oprit pentru control un autorism marca Ford Escort, care circula pe DC 144. La volanul autoturismului a fost identificat S. Cristi, de 28 ani, din municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău, iar din verificări a rezultat că numărul de înmatriculare era expirat din data de 11.09.2014. În cauză s-a întocmit dosar penal. 
Portofel pierdut, găsit și returnat
 La data de 13.12.2014, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Focșani au fost sesizați de către A. Dorinel, din mun. Focșani, jud. Vrancea, cu privire la faptul că în timp ce se afla în Piața Sud din mun. Focșani a găsit un portmoneu în care se afla suma de 252 lei, cinci carduri bancare și un act de identitate pe numele V. Maria, din mun. Focșani, jud. Vrancea. Portmoneul cu suma de bani, cardurile bancare și documentul de identitate a fost înmânat de către polițiști titularului.
Radare
DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești; 
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?