Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

INCREDIBIL! O vrânceancă şi-a regăsit fiica DUPĂ 28 DE ANI!


O femeie din județul Mehedinți și-a găsit mama după 28 de ani cu ajutorul polițiștilor, după ce a fost abandonată de tatăl său într-un orfelinat din Brașov pe când avea vârsta de un an, transmite corespondentul MEDIAFAX. Poliția Brașov a fost sesizată în 3 noiembrie de o femeie în vârstă de 29 de ani, din județul Mehedinți, care i-a rugat pe polițiști să îi găsească mama, iar în cursul zilei de marți aceasta a fost găsită în județul Vrancea. „În urma investigațiilor și verificărilor efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Brașov, ieri (marți – n.r.) s-a reușit găsirea în județul Vrancea a mamei, în vârstă de 51 ani, care își căuta de asemenea fiica. Polițiștii au finalizat astfel cu succes cercetările în acest caz, prin reîntregirea unei familii după 28 de ani”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Brașov, comisar șef Liviu Naghi, miercuri, într-o conferință de presă.
    Polițiștii brașoveni au început căutările pornind de la evidențele Maternității Brașov și de la centrul de plasament unde fata a crescut, iar după o lună a fost găsită mama acesteia, acum în vârstă de 51 de ani, în județul Vrancea. În 1986, un brașovean și-a abandonat fetița de doar un an la un orfelinat din oraș. Deși pe certificatul fetiței erau trecute numele ambilor părinți, în urma unui conflict conjugal, bărbatul a abandonat copilul la orfelinat, susținând că nu este al său.
    Din acel moment, niciunul dintre părinți nu a mai luat vreodată legătura cu fata. Mama fetei a divorțat și a plecat cu ceilalți copii pe care îi avea în județul Vrancea, iar în prezent are încă opt copii din mai multe căsătorii. După ce a crescut, fata a plecat din centrul de plasament din Brașov și a ajuns în județul Mehedinți, unde este căsătorită și are, la rândul său, patru copii. Atât fiica, cât și mama, care s-au revăzut marți după 28 de ani, au preferat să-și păstreze anonimatul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?