Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ploi şi ninsori, până mâine dimineaţă. INFORMAREA meteorologilor


Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo potrivit căreia, de miercuri de la ora 10.00 până joi la ora 08.00 se vor produce precipitații mixte, polei și intensificări ale vântului în aproape toată țara.
 Potrivit informării transmise de Administrația Națională de Meteorologie, miercuri, de la ora 10.00, a fost ridicat codul galben de ploi și ninsori, atât pentru București cât și pentru cele 30 de județe care de luni noapte au fost sub avertizare.

Până joi dimineață, precipitațiile se vor restrânge către estul și sud-estul țării, unde și vântul se va diminua treptat în intensitate, dar rafalele vor mai atinge 45 – 55 de kilometri pe oră.

În Moldova, Carpații Orientali și vestul Carpaților Meridionali vor predomina ninsorile, iar în Muntenia și Dobrogea se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, lapoviță si ninsoare. Izolat se va forma polei și se vor mai cumula cantități de apă de 15-20 de litri pe metru pătrat, se arată în informarea transmisă de ANM, valabilă până joi, la ora 08.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?