Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Infopol : Evenimente rutiere


Evenimente rutiere

    La data de 1 decembrie a.c., ora 16.40, pe DN2 E85, în comuna Garoafa, polițiștii l-au depistat pe T. Dorin, de 47 ani, din comuna Scheia, județul Suceava, în timp ce conducea un autoturism, deși avea acest drept suspendat.
    Tot la data de 1 decembrie a.c., pe DN2 E85 în comuna Garoafa, polițiștii l-au mai depistat și pe P. Marian, de 39 ani, din municipiul Huși, județul Iași, în timp ce conducea un autoturismrul deși avea acest drept suspendat. În ambele cauze au fost întocmite dosare penale.

    La data de 30 noiembrie a.c., ora 07.05, pe DN 2L, M. Cornel Gigi, de 32 ani, din comuna Străoane, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza pe un carosabil acoperit cu zăpadă, a derapat și le-a accidentat ușor pe R. Ileana, de 65 ani, și pe P. Roxana Elena, de 40 ani, ambele din municipiul București, care se deplasau regulamentar. După săvârșirea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, iar după ce a fost depistat, a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 30 noiembrie a.c., ora 10.41, pe DN 23, în afara localității Nănești, A. Nicușor Adrian, de 39 ani, din comuna Măicănești, a condus un autoturism și din cauza neatenției l-a acroșat și l-a accidentat pe D. Gheorghe, de 56 ani, din comuna Nănești, care se deplasa cu bicicleta în aceeași direcție de mers. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?