Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Un tir încărcat cu ciment vrac s-a răsturnat pe șoseaua de centură


Un tir încărcat cu ciment vrac s-a răsturnat, în noaptea de miercuri spre joi, pe șoseaua de centură a municipiului Focșani, în zona Onasis. Mastodontul a ajuns de-a curmezișul drumului, după ce șoferul a pierdut controlul asupra direcției de mers. Evenimentul a avut loc în jurul orei 2.00, cel mai probabil după ce conducătorul auto, Cristinel N., din județul Argeș, a ațipit la volan. Pe durata întregii zile de ieri, traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate. Pe sensul de mers Bacău-Buzău, șoferii au fost nevoiți să circule prin afara părții carosabile, pentru a putea trece de mastodont. 
Potrivit oamenilor legii, camionul a acroșat bordura din beton, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. „Conducătorul auto a acroșat bordura din beton, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat pe partea stângă a direcției de mers. Nu au rezultat victime și s-a circulat. Se fac verificări pentru a se stabili cu exactitate modul de producere al evenimentului”, ne-a precizat comisarul șef Viorel Gheorghe, șeful Poliției Rutiere Vrancea.
    Până aseară, în jurul orei 18.00, mastodontul nu fusese îndepărtat de pe șosea. La fața locului a ajuns o macara de la firma căreia aparține mașina, care a reușit să pună tirul pe roți, dar nu și să-l îndepărteze de pe partea carosabilă, după cum ne-au spus polițiștii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?