Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Medicii austrieci obţin rezultate excepţionale împotriva cancerului în judeţul Vrancea


În fiecare lună peste 700 de pacienți apelează la servicii oncologice din cadrul rețelei de clinici Gral Medical. Cea mai mare pondere o are fluxul de pacienți din cadrul clinicilor aflate sub brandul OncoFort, cel mai mare sistem oncologic din România, ce oferă servicii complete și eficiente: consultații oncologice, analize medicale de genetică și anatomie patologică, second opinion, radioterapie, chimioterapie, chirurgie oncologică și tumor board internațional.
În ultimele 5 luni peste 300 de pacienți din Pitești, Vâlcea, Focșani, Sibiu, Craiova și Ploiești au beneficiat de servicii de second opinion în ONCOLOGIE prin sistemul inovativ de telemedicină.
În prezent pacienții se află sub monitorizarea echipei medicale din cadrul Spitalului OncoFort, o mare parte au terminat deja tratamentul oncologic, iar la controlul de rutină mulți pot spune ca „au învins cancerul”.

Cel mai mare beneficiu al pacienților este faptul că pot beneficia, în orașul lor, de consultații oncologice internaționale, fiind astfel scutiți de drumuri costisitoare și repetate în capitală. La sesiunea de telemedicină, se poate prezenta și un membru al familiei (în cazul în care pacientul din motive medicale nu poate veni), iar după consultație pacientul primește o fișa medicală cu recomandările oncologice și programul de urmărire al tratamentului.
Pentru tratamentul cu Radioterapie pacienții beneficiază de GRATUITATE în cadrul Spitalului OncoFort, secția de Radioterapie, în baza contractului cu CNAS.

Detalii și programări : *GRAL (*4725) / 021-323.00.00 sau online pe www.gralmedical.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?