Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Trei persoane au rămas IZOLATE în albia râului Siret


Trei persoane, care se deplasau în două căruțe, au rămas izolate pe o insulă din albia râului Siret, în dreptul localității Domnești-Sat, comuna Pufești. Debitul Siretului a crescut în urma unei deversări controlate dintr-un baraj situat pe râu, iar oamenii s-au trezit în mijlocul apei. Văzând că nu-și mai pot continua deplasarea, ei au sunat la 112 și au cerut ajutorul pompierilor. 
La fața locului au ajuns pompierii de la Secția de Pompieri Adjud, dotați cu o barcă pneumatică, pe care au folosit-o pentru salvarea celor trei persoane. Au încercat să ajungă la acestea pe la Domnești, dar nu au reușit, așa că au lansat barca la apă în zona satului Argea, comuna Ploscuțeni. După ce au parcurs mai bine de trei kilometri în aval, pompierii au ajuns la cele trei persoane care au rămas izolate pe insulă. Una dintre acestea nu era în stare prea bună, motiv pentru care a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la Spitalul municipal Adjud pentru a primi îngrijiri medicale.
    Celelalte două persoane au venit cu pompierii până la Adjud, după care au încercat să găsească o soluție pentru a-și scoate dintre ape caii și căruțele, întrucât acestea au rămas pe insula formată. Potrivit informațiilor primite aseară de la reprezentanții ISU Vrancea, intervenția a durat câteva ore bune, dar în jurul orei 16.00, caii și căruțele nu fuseseră aduse la mal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?