Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Bărbat căzut pe șosea, accidentat grav de o mașină


Un bărbat de 34 de ani, din comuna Gologanu, a ajuns în comă la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, după ce a fost victima unui accident rutier, care a avut loc luni seara, pe raza localității de domiciliu. Victima, care ieri era în stare mai bună, ieșind din comă, era întinsă pe partea carosabilă în momentul în care o mașină a trecut peste ea. Șoferul nu l-a observat, mai ales că afară era întuneric și ploua. 
Din informațiile primite de la anchetatori, victima, care ar fi cunoscută ca și consumatoare de băuturi alcoolice, se deplasa cu o bicicletă și cel mai probabil s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă. Nu s-a mai putut ridica, fiind acroșată de mașină. „La data 17 noiembrie a.c., ora 18.30, pe str. Rozelor din comuna Gologanu, G. Marius, de 24 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism l-a acroșat și l-a accidentat grav pe R. Nicu, de 34 ani, din comuna Gologanu, care era căzut pe partea carosabilă. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, ne-a precizat inspectorul principal Bogdan Toader, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    După eveniment, victima a fost preluată de o ambulanță și transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani pentru investigații. După ce a fost diagnosticat cu „politraumatism prin accident rutier, comă Glasgow 3 puncte și plagă scalpată fronto-parietală stângă”, el a fost internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă. Acolo se afla și ieri, iar starea sa era mai bună.
    Un alt accident, în urma căruia au fost rănite două persoane, a avut loc luni, la Bolotești. Un șofer din Tulnici a încercat să evite o căruță, care a ieșit de pe un drum lateral fără să se asigure, moment în care a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care venea din sens opus. În urma accidentului, două persoane din mașina care a pătruns pe contrasens au fost rănite ușor.
    „La data de 17 noiembrie a.c., ora 07.20, pe DN 2D în comuna Bolotești, B. Vasilică, de 33 ani, din comuna Tulnici, în timp ce se deplasa cu un autoturism a încercat să evite o căruță care a ieșit de pe un drum secundar fără să se asigure și a intrat pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism. În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a lui T. Vasile, de 50 ani, și T. M., de 12 ani, ambii din comuna Tulnici, pasageri în autoturismul care a pătruns pe contrasens. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a adăugat inspectorul principal Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?